Medewerkers

Nicolette HijweegeNicolette Hijweege-Smeets
Als eerste aanspreekpunt voor het COiL voer ik kennismakingsgesprekken met cliënten en vrijwilligers en informeer ik professionals in zorg en welzijn over de mogelijkheden die het COiL biedt. Ik verzorg de trainingen en de ondersteuning van vrijwilligers (en professionals) in het waarnemen van en spreken over levensthema’s.

IMG_5685Olga Verbeek
Als vrijwilligerscoördinator ondersteun, begeleid en train ik vrijwilligers die gespreksgroepen leiden rondom levensthema’s en zingevingsvragen. Ook onderzoek ik hoe professionals en organisaties beter kunnen inspelen op zingevingsvragen van cliënten, en geef ik hierin indien nodig ondersteunende trainingen.

Yvonne KapelleYvonne Kapelle
Ik ben werkbegeleider bij Sterker Sociaal Werk en sinds maart 2015 voor 4 uur per week verbonden aan het COiL. Verbindingen leggen tussen COiL en sociale professionals en tussen, COiL en andere 1e en 2e lijnsvoorzieningen is in die vier uur mijn hoofdtaak. Uitgangspunt daarbij is zingeving in het leven van mensen en vooral hoe professionals en vrijwilligers daar in hun werk gevoeliger voor kunnen zijn.